2007-11-26 8 views
星期天,涼意盛決定去bbq,一早起身係咁睇雜誌,決定來呢度試下﹗沙田有免費車接送直達,每半個鐘一班都幾方便,亦都慳番交通費﹗不消4個字就到達,估唔到咁多人,勁多人打golf又勁多人bbq,行左個圈決定開爐,點了$198的海鮮餐﹗佢見我地兩個人收我半個開爐費40蚊﹗海鮮餐有蝦、帶子、多春魚、雞翼、鴨胸、丸類、粟米及番薯汽水等﹗好鬼豐富﹗最緊要係比我地兩口子霸到張2號台,對正個海,woo......一流呀﹗好滿意佢地既食物係獨立一袋袋包好哂,感覺衛生,食落亦都好新鮮,第一次燒鴨胸,原來係咁鬼死好味的﹗自備紅酒慶祝,一口海鮮一口紅酒,正呀﹗燒到要加多包炭及腸仔,5點燒到10點﹗兩條友清哂所有食物﹗全場滿座到得番我地一台,哈哈,有海景真的不捨離開呢﹗擔張凳仔向住個海傾下計,寫意寫意﹗希望以後都見到月滿幸福石呢﹗計計埋埋左買右買下都成三百蚊埋單,比起屯門元朗0的任食場係貴左少少,不過此刻無價,下次來會叫多0的人,一齊玩燒乳豬好似幾得意﹗

自備紅酒慶祝,一口海鮮一口紅酒,正呀﹗