2022-05-04 456 views
絕對係我喺香港最鍾意嘅pancake店!ฅ՞•ﻌ•՞ฅ 日本原宿表參道的人氣鬆軟梳乎厘班戟店!作為過江龍,就算嚟咗香港質素都依然好高.ᐟ.ᐟ 所有班戟係人手烤製,每一口嘅空氣感超強❤️未食已經識得動L動L 見到都食指大動😆 因為個人不太喜歡質感太厚實的班戟,這裏的班戟一咬下去就立即融化在口中,十分滿足.ᐟ.ᐟ 而且有頗多口味選擇,鹹甜均備,想減低罪惡感的還可以還食全麥班戟。嗜甜的我每次都會吃經典原味,甜度適中之餘,所配合的忌廉亦十分軟滑。好幾次都不小心吃光六塊,超級滿足(*´∇`) 飲品方面,有朱古力、咖啡和茶等基本款(每杯+$32)味道方面沒有太大驚喜,不過專注做好班戟就很足夠了~ ღ幸福班戟($112) ღ芝士慕絲雜莓醬班戟($132) ღ熱朱古力班戟配自家製穀物($123) ღ全麥班戟配芝士蘑菇奄列($124)
絕對係我喺香港最鍾意嘅pancake店!ฅ՞•ﻌ•՞ฅ
 ღ幸福班戟($112)
ღ芝士慕絲雜莓醬班戟($132)
ღ熱朱古力班戟配自家製穀物($123)
ღ全麥班戟配芝士蘑菇奄列($124)