2020-11-14 369 views
之前行過諗住食飯後甜品,點知餐廳已經過咗last order冇得食😭 今次決定提早食飯前甜品🤩🤩🤩🤩🤩每個人至少消費一個pancake或者一杯飲品,今次叫咗三個味道嘅pancake☺️奶茶班戟配自家製穀麥 $98本身以為係紅茶奶茶,點知食落發現係伯爵茶底!係想像以外嘅味道,但伯爵茶嘅香味令成個甜品冇咁「漏」🤤 pancake方面,佢比起其他pancake店嘅空氣pancake厚實少少,未至於一入口冇哂嘢嘅感覺,鬆軟得來有返少少野食入口🤣提拉米蘇班戟 $108咖啡另外放開咗可以一路食一路吱落Tiramisu度,咖啡味香,tiramisu芝士味亦唔錯,加埋朱古力醬同cream真係超邪惡😂 熱朱古力班戟配自家製穀麥 $88超多朱古力醬最邪惡嘅一款😂😂 由於朱古力醬好甜,cream都偏甜,又冇咖啡平衡返,食完一舊已經甜到有啲over咗😂 最後要食返啖伯爵茶平衡返🤣如果間唔中可以用錢同放肆吓嚟換取幸福嘅感覺,其實都幾好🤤🤤🤤🤤

奶茶班戟配自家製穀麥 $98

提拉米蘇班戟 $108

熱朱古力班戟配自家製穀麥 $88

2020-11-13
$96 (Dinner)
  • 提拉米蘇班戟