2021-07-18
餐廳夜晚開1800,我哋大約1750黎到,等左15分鐘入得,入到去自助售票機點餐,好似日本咁。我哋叫左三樣嘢Share,第一次黎想試多啲野先😎🔸和牛丼$180上菜已經贏左,廚師會嗌幾句口號,知客人想打卡,會擺Pose俾客人😆好有氣氛!和牛燒香過,一塊塊鋪得好靚咁,中間加左隻蛋黃,拮穿蛋黃個下已經好治癒🥺和牛油脂分布平均,好軟淋。飯有和牛碎撈勻喎,好有油脂香味。食個陣都真係唔多想講野,真係好好食😂飯的份量唔算多,男仔應該唔夠食,不過我哋覺得可以好似日本人咁,一個丼再架一個麵咁,都唔過份🤣🔸特製和牛沾麵$150沾麵汁都好出色,有牛肉牛脂粒,好有牛肉香。不過我覺得呢碗既和牛比較韌啲。我就鐘意和牛丼多啲,朋友就鐘意沾麵多啲。🔸和牛餃子🥟$120 餃子煎得香脆,不過餡料唔算好豐富,好似唔係好值咁,所以試一次算🙈推薦大家黎試下,$180一碗真係物有所值係真係好食😋我下次黎要自己食晒一個丼😆
🔸和牛丼$180
🔸特製和牛沾麵$150