2008-05-14 4 views
多謝男朋友安排!!!!昨 日 係 我 的 生 日 , 之 前 上 OPENRICE見 過 這 間 法 國 餐 廳 ,像 是 好 吸 引 似 的 , 於 是 決 定 來 這 裡 慶 祝 .男 朋 友 仔 事 先 在 這 裡 訂 枱, 同 放 左 個 蛋 糕 係 餐 廳 .大 概 晚 上 7點 , 我 們 到 達 餐 廳 , 已經 很 多 人 , 只 有 幾 枱冇人坐 我 們 點 了 兩個 full set 餐 . 頭盤係一碟四款不同食物,有烚蛋伴煙三文魚,魚子醬,牛油梨虾伴多士,酥炸軟殼蟹,田園沙律配松子仁 湯係芝士薯容湯至 於主菜 ,芥茉香橙焗三文魚,芝士海蝦闊麵白酒忌廉汁(男朋友) 三文魚好好食,魚並非全熟只有七成,但仍非常熱配上芥茉汁更除去三文魚星味,之於男朋友闊麵彈牙爽口芝士味香再配上海蝦男朋友非常鐘意.甜品一碟三款有 tiramisu cheese cake 及mousse cup 已經好飽既我都要食埋佢之後連蛋糕上埋 因 為 蛋 糕 好 大 個 吃 不 掉 , 所 以 我 們 TAKE AWAY. 但 係 我 地 仲 有 節 目 怕 它 會 溶 , 侍 應 好 好 的 幫
多謝男朋友安排!!!!

甜品一碟三款有 tiramisu cheese cake 及mousse cup 已經好飽既我都要食埋佢之後連蛋糕上埋 因 為 蛋 糕 好 大 個 吃 不 掉 , 所 以 我 們 TAKE AWAY. 但 係 我 地 仲 有 節 目 怕 它 會 溶 , 侍 應 好 好 的 幫 我 們 急 凍 ..臨 走 時 比 番 我 地
最 後 ,叫 了 餐 飲 , 埋 單 走 人 了 . 總 括 來 說 , 食 物 都 算 好 食 既 . 以 這 個 價 錢 不 過 不 失 啦 .

多 謝 男 朋 友 仔 同 我 慶 祝 生 日 呀 , 好 開 心 呢 !
$300 (Dinner)