2022-05-17 289 views
今日經過商場搵好嘢食❤️比餐廳門口嘅打邊爐香味吸引,反正未食lunch,咁就決定食邊爐放題啦🤩餐廳啲座位好寬闊,坐得舒服,拎完野食返黎放哂係度都唔會好迫👍🏻另外,由於係自助形式,出面有好多丸類,麵類同菜類拎。當然仲有野飲同甜品雪糕任食啦🥰餐廳有好多湯底選擇,起碼都有8款,好厲害!而我最後就揀咗❤️日式麻辣鍋❤️😍因為本人好鍾意食辣👏🏻 我就揀左個貴少少嘅❤️澳洲產頂級長期穀飼牛(任食)❤️,除左穀飼牛,仲有❤️頂級牛肉❤️,❤️羊肩肉❤️同❤️丹麥產皇冠豚梅肉❤️,幾款肉都好新鮮,食落都好有肉味,而家睇返啲相都流口水🤤呀😎我都唔知🤔嗌左幾多盤肉啦,感覺已經食返夠數🤣抵食!