2019-09-19 317 views
今日放假黎銅鑼灣行街,去到下午茶時段,就去到呢度食pancake🥞。星期六日一定大排長龍,但今日去到唔洗排隊,即刻可以入去。真係好開心🥳由於見到3件pancake🥞又厚又大件,我地都係叫左1份原味share食。不過,大家留意呢度有最低消費,一係一人叫人份pancake ,一係就叫一杯正價飲品。我地order左一個原味班戟🥞,一杯香蕉牛奶🥛🌟幸福班戟班戟即叫即製,聞落去好香雞蛋🥚味,食落去軟林林,但又唔會好似食左一陣風💨咁,冇左質感,配上楓糖漿、忌廉覺得好好食。忌廉好滑得來,味道仲有啲特別添😋🌟香蕉牛奶🥛有陣陣香蕉味,牛奶🥛香滑,飲品都唔錯。總括而言,想食呢間人氣班戟店,又唔想排隊,tips就要揀平日既晏晝去食,就可以慢慢享受🤩
真係好開心🥳

我地order左一個原味班戟🥞,一杯香蕉牛奶🥛

🌟幸福班戟

🌟香蕉牛奶🥛
有陣陣香蕉味,牛奶🥛香滑,飲品都唔錯。
香蕉牛奶

2019-09-19
$100 (Tea)
香蕉牛奶
  • 幸福班戟