2014-06-20
玩完一日帶住又疲倦又餓嘅身驅黎到完整咁完美嘅一日雖然見到隔離個steak and melted cheese好吸引 但係soft shell crab熱日炎炎嘅時候來得更吸引 加上女仔嘅食量冇咁大 兩日share一個 再加一個salad就夠晒green and light la!☺️Portobello salad $ 8分主角烤磨菇 聞落唔夠香 但食落香味就出番黎 不過不失 勝在有配菜搭夠!Caeser菜非常新鮮! 洋蔥圈鮮甜! 配上夠酸嘅柚子醋 好refreshing! 配菜比主角吸引!女仔就會鐘意 但係男仔就未必... 但絕對係一個healthy之選! Soft shell crab burger $ 9分即製嘅soft shell crab burger時間啱啱好 食完salad就黎到!嘩😍 super eye-catching! 望住入面嘅蟹膏急不及待要咬一口啦!!Burger疊到咁高要一次過品嘗所有材料嘅方法就用美國人嘅食法啦!手包住飽嘅後方 手指公同食指㩒實上下方 再壓一壓扁 對重視儀態嘅女生就更得心應手 唔會食到咁messy啦!麵包夠熱夠鬆軟 蕃茄鮮甜 一啲都唔酸! 生菜
玩完一日帶住又疲倦又餓嘅身驅黎到完整咁完美嘅一日
Portobello salad $ 8分
Soft shell crab burger $ 9分
麵包夠熱夠鬆軟 蕃茄鮮甜 一啲都唔酸! 生菜新鮮 而主角...大大隻嘅軟殼蟹!炸粉酥脆 厚薄適中 唔會成口粉!炸嘅功力非常好 一啲都唔油!咬開入面仲係好juicy唔會乾!肉厚肥美 咬落啖啖肉! 最正嘅係,仲有蟹膏 完全係幸福嘅感覺☺️ 加上酸度強嘅酸瓜沙律醬 十分開胃 去掉油膩感! 不過如果可以撈少啲沙津醬就更好啦!成個係完美嘅感覺!!!
非常喜歡呢度嘅burger!一定會再黎!