2023-06-23
好耐冇食過法國菜 見咁耐冇食過 又想食下佢地既可麗餅 今次就食呢間法國菜做午餐啦 午餐時間都幾多人 差唔多坐滿 餐牌有好多選擇 有全日早餐 法式多士 班尼迪蛋 意粉 漢堡包 意大利飯 扒類 我地叫左兩個主菜 一個甜品 落單既時候搵左個著白色衫帶眼鏡既女人落單 個女人好勁 我地叫既野佢寫都唔洗寫低 乜佢真係會記到?點知真係落錯左我地叫左一個Odelice早午餐 揀左要溫泉蛋同埋煙肉烤肉腸 黎到既時候個溫泉蛋變左係炒蛋 不過唔緊要 我地都廢事換黎換去 照食算 個早午餐正正常常 冇乜特別 係個炒蛋炒得老左啲 有啲難食 另外仲叫左個澳洲M4+牛胸腹排 揀左七成熟 賣相不錯 牛胸腹排有五小塊 肉質呈粉紅色 但食落有啲乾同有啲鞋 冇肉汁 但薯條就炸到好香脆好好味呢兩個set會跟埋湯或者飲品 我地揀左一湯一飲品 今日餐湯係雞肉雜菜湯 好香雜菜湯味 入面仲好足料 好好味 另外 飲品叫左杯凍檸茶 正正常常我地差唔多食晒個主菜個陣就叫左個店員幫我地起埋個甜品 岩岩落單個陣講左甜品後起 叫完起甜品一陣 另一位店員就埋黎問我地係咪叫甜品 我地就話頭先已經落左 店員就話冇落到單 咁都唔緊要 咪即刻再落返單咪得
我地差唔多食晒個主菜個陣就叫左個店員幫我地起埋個甜品 岩岩落單個陣講左甜品後起 叫完起甜品一陣 另一位店員就埋黎問我地係咪叫甜品 我地就話頭先已經落左 店員就話冇落到單 咁都唔緊要 咪即刻再落返單咪得 反正都係即刻整 其實記唔到既咪寫低佢囉 又記唔到 又落錯單 又落漏野
甜品好快就到 揀左海鹽焦糖醬 朱古力醬 杏仁片配雲呢拿雪糕既可麗餅 賣相不錯 味道偏甜 塊皮好似太薄 食落冇乜口感
整體黎講 食物正常 冇乜特別 價錢合理 服務不錯 希望下次唔好再錯單同漏單
雞肉雜菜湯
凍檸茶