2014-01-21 1017 views
好耐都無來ucc食晚餐, 昨晚行完奧海城就去食飯 同友人來這裡 主要係想食佢地D沙律2個人叫左個芝士海鮮飯, 另加多$30 有做餐湯, 飲品同埋自助salad.我每次來 都會例必食佢個salad bar多款生果及疏果選擇 而且都幾新鮮 仲有好幾款漿汁提供另外都幾好享受砌沙律到個碟既過程餐湯好淡,無味道,材料少 宜且唔熱 但加錢就包埋 算啦!至於芝士海鮮焗飯 個樣幾靚禾 好多芝士係面  芝士味好濃 料有魷魚 蜆肉 蝦等 材料都算幾多 蝦幾大隻但冇乜味 蜆肉內裡多汁 仲有D鮮味魷魚少少un啦D飯有炒底 撈埋芝士汁一齊食 口感一流餐飲咖啡, 勁香濃而滑溜 鐘意飲咖啡既我 比個like佢2人食1個餐都夠飽 成餐共約百多元, 算OK, 而座位 環境都好 坐得幾舒服雖然好明顯人手不足, 但服務都唔錯.

我每次來 都會例必食佢個salad bar
多款生果及疏果選擇 而且都幾新鮮
仲有好幾款漿汁提供
另外都幾好享受砌沙律到個碟既過程

餐湯好淡,無味道,材料少 宜且唔熱 但加錢就包埋 算啦!

蜆肉內裡多汁 仲有D鮮味
魷魚少少un啦
D飯有炒底 撈埋芝士汁一齊食 口感一流

餐飲咖啡, 勁香濃而滑溜 鐘意飲咖啡既我 比個like佢

雖然好明顯人手不足, 但服務都唔錯.
2014-01-20
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner