2007-12-19
今日2:00pm 同朋友0黎食lunch, 一坐低就有complimentary 0既沙律同一支Bonaqua 水0係我0地面前XD 叫了個羊西冷意粉set lunch, 朋友就要honey mustard 汁豬頸肉飯set lunch.兩個set 賣相好港式, 但味道唔錯, 比出面好多港式西餐廳0既好好多! 意粉唔會過腍, 羊西冷一條切到一粒粒bite size, 肉質嫩滑, 都幾juicy, 個汁亦幾惹味開胃, 可惜食落無乜羊味... 聽過好多人話覺得羊肉無"羶味" 先至叫"好食", 但如果完全唔羶的話, 叫羊0黎做乜? 不如食牛! 但呢度的咁0既價錢有咁0既質素, 其實好好了, $52 真係非常抵食!試了一塊朋友的honey mustard 汁豬頸肉, 豬頸肉好腍, 我覺得d 汁甜0左d, 不過朋友好鍾意, 一路食一路話"好味".環境唔錯, 梳化位幾好坐, 仲有cushion 挨同Air Supply 音樂(而唔係e.g. 容祖兒-_-") 聽, 好舒服; service 都唔錯, 個set 有complimentary 生果食=P, 老闆(?) 好友善!唔錯0既一間餐廳
唔錯0既一間餐廳, 以後食飯又多個選擇... 好耐無0係中環食過d 又平又抵0既西餐了!