2023-07-30
✏️首先,我叫咗杯菠蘿橙汁,味道真係好好飲。餐廳仲有自選窩夫,我揀咗原味窩夫加埋鮮忌廉,加咗$34。窩夫好鬆軟,加上鮮忌廉,真係令味道更加濃郁。而且,仲配備一支糖醬,真係好貼心。✏️我亦叫咗個brunch set,入面有牛油果軟殼蟹墨西哥煎餅同埋炸薯仔。牛油果同軟殼蟹配合得好好,而炸薯仔都炸得恰到好處。✏️呢間餐廳有VIP會員計劃,只要消費夠$680,就可以申請成為VIP。成為VIP之後,第二次嚟消費就有九折優惠,仲可以積分換其他獎品。呢個計劃真係好吸引。VIP會即送我手上嘅匙羹✏️如果大家去中環嘅分店,星期五同星期六,佢哋營業時間可以去到凌晨三點。特別適合想夜晚享受美食嘅人。✏️餐廳嘅早餐set都好吸引人。仲有一個特點係,佢哋嘅過濾咖啡可以無限續杯,真係可以盡情飲。✏️中環店D出口行10分鐘左右就到,都算近
✏️中環店D出口行10分鐘左右就到,都算近