2019-04-10
依間餐廳環境好優美,入到去有一個好大嘅月球喺天花度小店入面,座位都坐得舒服既,有一堆朋友,情侶夫婦等喺度食住聊天,感覺好溫馨好值得一讚嘅係,員工好有禮貌,由入店開始到走嗰刻都深深感受到佢地既熱誠,近排都幾好彩,食幾間西餐,員工們既態度都非常好👍🏻再嚟,就睇下menu 喇,設計得好靚,有2人餐,4人餐等,5想煩就直接叫set 😂今次我地叫左個大蜆前菜蜆肉新鮮鮮甜,咸咸地好開胃是日餐湯同黑松露野菌湯,2者都非常濃郁有口味,唔會偏水偏杰,一飲就知真才實料送既餐包個醬好好食依個卡邦尼意粉,非常入味,個意粉質感煮得剛剛好,唔會太淋太硬,加上炸卜卜既煙肉同,火腿,好食另外,我地叫左個牛扒,煎得剛剛好,5成熟真係5成熟,個薯蓉整得好食,有咬口口感依間餐廳適合朋友眾會,情侶家人,慢慢食慢慢chat.佢上菜速度好細心,見到你食完一樣先再上,依1點,好小好小餐廳做到,加上店員有禮貌,反應快,非常加分!
今次我地叫左個大蜆前菜
蜆肉新鮮鮮甜,咸咸地好開胃
送既餐包個醬好好食