呢間舖究竟有幾好食?店家仲要標榜佢哋嘅湯底係無味精,湯底係由簡單海鮮熬製而成,仲要湯底係好濃郁?去到先知咁岩今日換左新menu叫左個新菜式黑松露忌廉蟹肉意大利粉🍝同佢本身最岀名既招牌鮮濃蝦湯麵🍜,我仲升級叫埋套餐🔸招牌鮮濃蝦湯麵🍜黎到見到湯底都比較深色,飲落都好鮮甜,佢哋標籤濃郁嘅湯底又真係用到喎👍🏻蝦都有3大隻,爽口彈牙🍤,份量都好多,係呢個價錢絕對唔貴🔸黑松露忌廉蟹肉意大利粉🍝新菜式當然要食我至愛既意大利粉🍝,黑松露好香好重,完全係夠汁嫁,每一啖都食到好多忌廉蟹肉汁,麵條既硬度適中👍🏻🔆升級套餐套餐會有開胃前菜2款,是日炒菜🥬或炸物🍤,精選鮮果🍊🔸酸酸甜甜無皮既蕃茄仔同埋蘿蔔絲,好開胃🤤🔸炒菜有肉碎炒既,不過凍左d,可能係冷盤?但係好食既👍🏻係我個人覺得菜要熱食😂🔸炸物係炸蝦,皮薄,蝦都好新鮮,食得岀唔係雪藏蝦黎嫁👍🏻🔸今日嘅水果係,火龍果同埋橙,切開晒方便入口🔸蒸魚肉燒賣配招牌特濃鮮蝦汁蒸魚肉燒賣本身就唔係咁特別,但佢配上招牌特濃鮮蝦汁,就真係好特別啦!最出色就係佢個汁啦!提提大家,去呢間餐廳記得留意佢哋嘅營業時間呀!最好出發前打電話book位,或者睇佢哋有冇開先呀!

呢間舖究竟有幾好食?

去到先知咁岩今日換左新menu

🔸招牌鮮濃蝦湯麵🍜

🔸黑松露忌廉蟹肉意大利粉🍝

🔆升級套餐
套餐會有開胃前菜2款,是日炒菜🥬或炸物🍤,精選鮮果🍊

🔸酸酸甜甜無皮既蕃茄仔同埋蘿蔔絲,好開胃🤤
🔸炸物係炸蝦,皮薄,蝦都好新鮮,食得岀唔係雪藏蝦黎嫁👍🏻
🔸今日嘅水果係,火龍果同埋橙,切開晒方便入口

🔸蒸魚肉燒賣配招牌特濃鮮蝦汁

提提大家,去呢間餐廳記得留意佢哋嘅營業時間呀!
最好出發前打電話book位,或者睇佢哋有冇開先呀!