2012-03-27 55 views
以前响樓下果時, 收銀同廚房係同一個位置, 而家搬咗上嚟之後, 收銀同廚房隔得好遠, 搞到大家冇哂溝通, 收銀不停賣飛, 但去到拎飯時, 原來果樣餸已經賣哂, 要等10分鐘即煮, 搞到拎飯果度堆滿哂人, 無論堂食或者外賣, 完全冇同人講要等幾耐, 個個就企哂响度.................等咗起碼超過10分鐘, 先等到我個飯, 如果佢唔改善呢個題, 我有排都唔會再幫襯lor~~~ 牛肉煎雞雙拼飯牛肉果邊就好多汁, 夠哂我撈飯, 但煎雞果邊就唔夠汁, 可能佢d汁係比較杰身, 最尾我都係將成碟飯大兜亂, 炒埋一碟去食~~~ 哈~~ 佢d牛肉永遠都係咁多肥油, 我唔食肥呢d人, 將肥油分開哂掉, 原來仲多過我食入口的瘦肉~~~ 但佢d洋蔥就真係煮得好好食, 好林, 好甜~~煎雞都煎唔到個雞皮脆, 就係好失敗lor~~ 如果個皮唔夠脆, 但令塊雞皮感覺好油~~ 麵豉湯好夠味, 但唔夠豆腐同海帶, 飲落底會有d渣, 唔知係搞唔勻定係應該係咁架呢

牛肉煎雞雙拼飯

麵豉湯
2011-09-01
$35 (Dinner)