2019-09-29
1920 views
睇廚神節目就睇咗好幾年,聽講有間鋪係尖沙咀,重要有靚景,今次專登試試可能時間尚早,啱啱睇到黃昏美景,員工主要講英文,即刻提升級數,睇張餐牌得一張有污跡的紙,又冇圖畫,即刻低級返首先送的麵包,非常硬,唔好食,好似隔夜包叫左2個必叫signatures dishes, 西瓜鴨肉沙律🥗 唔使5分鐘已經上枱,好似整定咁,鴨肉都幾豐富丶分量足夠,入面有好多唔同材料,重有柚子丶石榴子丶nuts丶不同種類的菜,口感好豐富到重點,威靈頓牛扒,個樣好吸引,有血色,溫度就唔凍唔熱,試第一口,幾好味,牛肉嫩,酥皮脆,不過味道徧淡,食到第二件時,牛肉有筋,咬唔開,個人覺得唔值$888再跟個side芝士椰菜花,又整得幾好味去到呢啲高級餐廳,一定要試吓佢哋嘅甜品,就揀passions fruit 疏乎厘,即叫即做,再配上香橙朱古力雪榚味道清新,十分美味總結:最唔滿意$888主菜,其餘都有驚喜,尤其甜品最出色
首先送的麵包,非常硬,唔好食,好似隔夜包
總結:最唔滿意$888主菜,其餘都有驚喜,尤其甜品最出色