2024-06-18
阿媽💖我得左嘞🙌🏻🤩🥳🥳喺廢水界長期高踞第一位嘅夏茶,我終於飲到啦‼️‼️ 一直以嚟,經歷了無數次「唔好意思,已經賣晒了」、「剛剛賣完,不如試飲其他款」、大大個「SOLD OUT」🥹我真係屢試屢敗,屢敗屢試,今日終終終於俾我飲到全元朗最好飲的開心果鮮奶啦😍😍👏🏻👏🏻芝士開心果鮮奶 $48 (注意⚠️每日限量供應)(爆推🌟🌟🌟🌟🌟)開心果鮮奶是全港首創,亦成為他們的招牌飲品‼️每月售過千杯,極具口碑。他們採用的是日本開心果醬,先在杯的內層塗上一圈,再加入明治鮮奶,並用大量開心果碎鋪面,用料十分高質。一啖入口,牛奶順滑,開心果味濃,開心果碎的香,層次是十分之多,難怪被稱為全元朗最好飲的開心果鮮奶🙌🏻🙌🏻😍。芝士楊枝甘露 (跟芒果柚肉寒天)$45 非常大杯及足料,賣相吸引。芒果果肉新鮮及份量多,至正的是有柚肉寒天,非常大粒及彈牙,口感豐富。好飲得嚟,仲要非常飽肚😂。整體嚟講,全部都好高質🙌🏻,難怪分店越開越多,但人流也愈來愈多😂要飲夏茶唔難,但要飲到佢嘅名物開心果系列的話,天時、地理、人和缺一不可。如果想試的朋友,建議盡早去碰下運氣😊。#big_big_foodie #big_big_foodie食
芝士開心果鮮奶 $48 (注意⚠️每日限量供應)
(爆推🌟🌟🌟🌟🌟)
芝士楊枝甘露 (跟芒果柚肉寒天)$45
#big_big_foodie #big_big_foodie食勻元朗