2024-02-08 96 views
☺️臨迎過年,過年前就一定忙到死,今日忙到差點都唔夠時間攝出去,好彩攝到個食飯時間,食飯時間除左食之外😋仲係屬於自己既私人時間,我見到銅鑼灣渣甸街既亨環4樓有日本菜,就係度食下先,原來呢度真係食日本菜😋不過就係set餐咁既形式,價格上都好合理,見到佢既和牛好吸引,加上我又好鍾意食牛😛所以日式A5和牛漢堡扒就係今日Lunch,完全無想過係咁豐富,由頭盤到甜品都有,而且仲來得好快,個然係快靚正,佢有茶碗蒸🥰好香蛋味,沙律既部份好有鮮味,好多沙律菜,加上既汁酸酸地好開胃,再到前菜好好食,佢既湯好新鮮好熱,成個餐仲有白飯😘份量好足夠,當然一定有A5和牛漢堡扒,佢既牛味好濃郁,質地都好柔軟,又有口感,呢度既和牛真係好好食,最後食埋甜品同飲埋咖啡😘今餐食完我諗要好夜先食到晚飯啦,咁樣既set餐真係好好食,好豐富😍