2018-03-05 83 views
早一日係openrice訂左1830,同埋order左坐鳥籠位。但我地早左半個鐘到,所以前一枱既客人仲未走,店員禮貌地叫我地可以影下相先,同埋坐住係其他位先之後叫店員幫我地影相都好樂意環境令,而且有埋啲一束束既花做道具,所以其他客人都會係咁影相,完全係光明正大想影就影~當然都要睇有無其他客人影緊啦~食物方面,我地叫左個二人餐,前菜:煙三文沙律,雖然係前菜,但份量都唔少,味道就不過不失。主菜:安格斯扒,叫左五成熟,唔會好驚喜,但唔係差,不過不失。菌意大利飯,好好味,超推介小食:水牛雞翼,汁有啲偏酸,同濃味。甜品:心太軟:心型架唔會好甜,但無咩流心,但係都好味。玫瑰芝士cake:用好似塊鏡既碟裝住,影相靚😂😂,味道都係不過不失啦~
之後叫店員幫我地影相都好樂意

小食:水牛雞翼,汁有啲偏酸,同濃味。甜品:心太軟:心型架

2018-03-04
$328.5 (Dinner)
Celebration
Birthday