2021-04-18 489 views
今日係星期日,午餐時段,我哋兩公婆就去咗呢度食lunch,第一次嚟幫襯,坐低嘅時候見到個姨姨侍應已經覺得佢唔係好係呢個年代(全間鋪就係得佢一個樓面),佢放低餐牌之後就不停介紹我哋食啲幾百蚊嘅魚生刺身同埋牛肉,令我感覺唔係幾好,睇完餐牌我哋嗌左兩客午餐加多左兩客壽司🍣,大部份壽司上面嘅刺身質素不過不失,跟套餐嘅茶碗蒸同埋沙律味道都OK嘅,其實整體食物同價錢都算係正比。真係擺筆在呢個姨姨侍應,我聽到隔離枱問佢魚生丼有啲咩,佢答個客人都係師傅執嘅咋,跟住另一台客人order一杯酒,佢話無,要就要開一支,我哋聽到O曬咀最後埋單佢話卡機壞咗,要收現金,找$30幾蚊,佢找張$20,2個$5,1個$1,令我感覺博比tips,講真,我已經好耐冇見過呢啲找錢比散子嘅方式總結一句,呢個姨姨侍應令到我全餐用餐體驗都好唔好
總結一句,呢個姨姨侍應令到我全餐用餐體驗都好唔好
午餐:極上海鮮丼