2024-02-03 145 views
去之前打過電話問過唔需要預約直接walk in都得。去到店鋪一個女侍應就hello一聲,店裡面仲有其他人,我就望左一下所以無立即回應,果女既就又hello一次,個表情好怪有疑惑咁,感覺佢哋服務態度一般。坐低後掃碼落order,無叫嘢飲,然後念住叫杯水,一個長頭髮男既就話佢哋係居酒屋唔提供水,可以叫嘢飲,我睇左下menu都係無落飲料,就叫飯食。等左10幾分鐘,長髮男行過黎問係咪叫嘢飲?話佢哋先出嘢飲,我話唔使就吃鰻魚飯,佢又係度講佢哋出餐順序出嘢飲既,唔緊要啦,同你直接出餐!我就有疑惑喇: 你地一定要客叫嘢飲?唔飲就食飯唔得?!佢又係度講佢哋係居酒屋,出飲嘢先,我無講咩,佢又講你可以了解一下居酒屋文化一大堆呢點有少少言語語氣唔好既嘢,我話有講要客必須叫嘢飲?其他居酒屋我都去過喇,都唔係咁,佢又話人地其他居酒屋唔專業,唔係咁。搞笑喇!日本人開既居酒屋我都去過,人地都無話唔提供水,直接提供水俾客飲添,人地服務態度又好!讲食既,鰻魚飯ok既,吉列炸廣島蠔炸粉太厚,有1.2舊一般。整體一般,唔會再去!
去之前打過電話問過唔需要預約直接walk in都得。
佢又係度講佢哋出餐順序出嘢飲既,唔緊要啦,同你直接出餐!
我就有疑惑喇: 你地一定要客叫嘢飲?唔飲就食飯唔得?!

整體一般,唔會再去!
鰻魚飯
吉列炸廣島蠔
2024-02-03
$150 (Dinner)
鰻魚飯