2019-09-09 552 views
首先要講這間餐廳有蚊的⋯如果閣下很介意有蚊陪伴你,你就要考慮一下試唔試⋯我去到那裡那些職員都開始準備落場。所以我都好趕地點曬點心就慢慢坐。那些樓面姐姐態度差就一定。不過算啦,屋村地方如果講服務就咩都唔駛食。這間餐廳環境多蚊,其實我都超反感。但唯一令我感到佢地用心的地方。是牆上原來有些特別。好似好有深度呀這間酒樓都算大。坐位都算闊落。不過未到四點就差唔多趕人走。開始熄燈了。這個就做得比較差。👆🏻平日的下午茶餐單我點了孖寶和一個特價點心。都算抵呀。兩個人只係食左$50。這個鳳爪都算幾好。份量夠。本身都好夠熱。又有花生底。這個蘿蔔糕就很差了。煎得很濃⋯凍冰冰⋯又硬到石頭一樣。比的醬汁只係用來點腸粉的。甜醬唔夠多。花生醬要來都無用。這是潮州粉果都幾抵食。大大個。價錢又唔貴。里面的料都好夠。值得一試。總結:點心價錢可以、衛生一般、份量足夠、職員態度一般。如果只想簡單食點東西,都可以考慮一下。
首先要講這間餐廳有蚊的⋯
如果閣下很介意有蚊陪伴你,你就要考慮一下試唔試⋯

好似好有深度呀

👆🏻平日的下午茶餐單
我點了孖寶和一個特價點心。都算抵呀。兩個人只係食左$50。
名醬蒸鳳爪
這個鳳爪都算幾好。份量夠。本身都好夠熱。又有花生底。
香煎蘿蔔糕
潮州蒸粉果

總結:點心價錢可以、衛生一般、份量足夠、職員態度一般。
如果只想簡單食點東西,都可以考慮一下。
2019-08-27
$25 (Tea)
名醬蒸鳳爪
潮州蒸粉果