2006-02-15
2006年0既情人節,落住雨,條街好多人,同細佬行完銅鑼灣,就去左旺角搵埋爸爸媽咪開飯,無法啦,有人要返工嘛,希望有得補祝啦。今日咁多人,我覺得d侍應都算幾有禮貌,佢地幾慘,做到無停手,不斷要收碟,所以都諒解佢地0既。辛苦哂~~~不過希望有待改善0既,首先就係個地下,好滑,好多油,真係好驚會滑倒架,試過有幾次前面0個人行0既時候仲整起左張地毯,幾驚會"kick"親呀。另外,第二0既係燒烤0既野種類少左?牛仔骨都係出左一次,食唔到呀,魷魚都係見過一次就無lu。以前佢d豆沙煱餅好好食架,但今次係凍0既,唔好食。佢d糖水都唔錯。三文魚好食,不過好多人爭。講真,加埋一成120蚊一個人唔平架。我地四個人就食左$480蚊啦,好貴。食完成身油,陣味好勁,連個手袋今日都仲有陣味。真係要改善下d通風系統同埋油煙機,仲要拖下地,漢陽苑無咁勁油煙味同地下好好多。食野時,成間野都煙霧彌漫,差d焗親。今年0既情人節真係好特別,同屋企人過都好開心。YEAH!
以前佢d豆沙煱餅好好食架,但今次係凍0既,唔好食。
佢d糖水都唔錯。
三文魚好食,不過好多人爭。
食完成身油,陣味好勁,連個手袋今日都仲有陣味。
今年0既情人節真係好特別,同屋企人過都好開心。YEAH!