2011-08-24
今日難得早放,終於有機會約個朋友一齊黎試下喇!!其實之前一直都有去開以前係青衣個間la parole既,見佢新開番,點都要試一試支持啦我地兩個女仔都叫左4-course set ($428),有leonidas張VIP card仲有九折~麵包--我好鐘意有乾果個款麥包頭盤--叫左西班牙火腿配哈密瓜三塊大大片既火腿,讚!!鹹香配香甜,好味!!湯--魚蓉湯仲有d碎魚肉係入面個湯好creamy,好rich~~main course--我叫左海鮮homemade pastahomemade既pasta果然同出面個d唔同,好unique好有蛋香味!加埋大大隻既帶子同花蛤,好飽~~好滿足呢!甜品--有六款選擇,樣樣都超級吸引!最後聽左服務員既推介,揀左~蘋果撻配雪糕新鮮焗起既酥皮上面有薄薄既青蘋果片,yummy!最後,梗係要飲番杯leonidas hot chocolate啦!好濃好滑既朱古力~~ 我地差唔多將成隻杯既雕花朱古力都刮晒 XD嘻,以前青衣城既服務員仲係度喎雖然依家搬左去上環我冇以前甘方便成日可以去,不過同朋友食餐飯之餘,又可以做善事幫助小朋友,一舉兩得~整體上依然係不錯既推介呀!
麵包--我好鐘意有乾果個款麥包
頭盤--叫左西班牙火腿配哈密瓜 三塊大大片既火腿,讚!!鹹香配香甜,好味!!
湯--魚蓉湯 仲有d碎魚肉係入面
個湯好creamy,好rich~~
main course--我叫左海鮮homemade pasta homemade既pasta果然同出面個d唔同,好unique好有蛋香味!加埋大大隻既帶子同花蛤,好飽~~好滿足呢!
甜品--有六款選擇,樣樣都超級吸引!最後聽左服務員既推介,揀左~蘋果撻配雪糕 新鮮焗起既酥皮上面有薄薄既青蘋果片,yummy!
嘻,以前青衣城既服務員仲係度喎
整體上依然係不錯既推介呀!