2022-05-31 174 views
朋友強烈推介嘅PIZZA MARU成日都見到周圍嘅朋友不停encore呢間慢幾十萬拍嘅我終於行動 特登去一試 😂食完真係好後悔點解遲遲都未黎食過 因為 真係 好好食 …終於明點解我朋友時不時都食🥹______________________________〰️ 群蟹派對 10” $𝟭𝟲𝟴 + 芝心邊 蟹肉•鮮蝦•紫洋蔥•燈籠椒•粟米•木魚絲•蘑菇PIZZA嘅選擇真係好多 選擇困難症表示好辛苦連批邊都有三款選擇 仲有招牌嘅瀑布拉芝加哥PIZZA第一次食唔想太heavy太多芝士 就揀咗經典pizza (不過都係加錢轉左芝心邊🤭呢款係番茄醬底 再加上BBQ•酸忌廉醬•意大利香芹調味配上蟹肉同鮮蝦 所以食落都好fresh唔會漏特別鍾意加錢轉嘅芝心邊 好彩有轉!批邊食落口感煙韌 芝士味濃之餘仲帶麵粉香!〰️ 蜂蜜牛油秘製炸雞 $𝟭𝟭𝟴本身諗住佢哋主打Pizza 都猶豫緊叫唔叫炸雞不過 好彩最後有叫到蜂蜜牛油呢款佢係即叫即炸 影完相啲炸雞都仲係熱辣辣🔥外層炸粉厚度我會話剛好 食落好 酥 好 脆!中間嘅雞肉好嫩帶肉汁 本身嘅調味都已經好好其實就咁食個炸雞已經好好食 調味粉令佢更加出色個蜂蜜牛油係調味粉狀

朋友強烈推介嘅PIZZA MARU
成日都見到周圍嘅朋友不停encore呢間
慢幾十萬拍嘅我終於行動 特登去一試 😂
食完真係好後悔點解遲遲都未黎食過
因為 真係 好好食 …
終於明點解我朋友時不時都食🥹

〰️ 群蟹派對 10” $𝟭𝟲𝟴 + 芝心邊
蟹肉•鮮蝦•紫洋蔥•燈籠椒•粟米•木魚絲•蘑菇

PIZZA嘅選擇真係好多 選擇困難症表示好辛苦
連批邊都有三款選擇 仲有招牌嘅瀑布拉芝加哥PIZZA

呢款係番茄醬底
再加上BBQ•酸忌廉醬•意大利香芹調味
配上蟹肉同鮮蝦 所以食落都好fresh唔會漏
特別鍾意加錢轉嘅芝心邊 好彩有轉!
批邊食落口感煙韌 芝士味濃之餘仲帶麵粉香!

〰️ 蜂蜜牛油秘製炸雞 $𝟭𝟭𝟴

本身諗住佢哋主打Pizza 都猶豫緊叫唔叫炸雞
不過 好彩最後有叫到蜂蜜牛油呢款
佢係即叫即炸 影完相啲炸雞都仲係熱辣辣🔥
外層炸粉厚度我會話剛好 食落好 酥 好 脆!
中間嘅雞肉好嫩帶肉汁 本身嘅調味都已經好好

其實就咁食個炸雞已經好好食