2019-03-16
其實呢間餐廳一直系我個wish list🧀🧀🧀 , 但吾係個個食cheese 😓, 只能默默等待有一天食到佢.....終於機會來了,小妹今次生日可以食到最愛既cheese fondue 喇🧡🧡💛💛一入到餐廳,入面同出面簡直兩個世界,好似去左歐洲甘😊老闆招呼我地,雖然不是熱情果種,但亦有禮貌,十分樂意recommend 菜式。 員工亦很笑容可掬,很幫忙換碟,上菜等。先送上牛油,很傳統的感覺,另有一籃吾同款既麵包🥖🥓🍤🥨,可以refill 的。要留意,每人都需要叫1⃣️個dish 的,甜品吾包。這是遊戲規則啊🧐🧐我地8⃣️人叫左2⃣️個cheese fondue, 餓鬼們秒速食曬🧀🧀😊🤣 cheese fondue 有分alcohol 同 non-alcohol的。如果點alcohol, 放心,酒精是會揮發的,不會醉😵😵Cheese fondue (四重芝士,牛肉)青口很新鮮薯仔牛仔肉超好食甜品都好特別
一入到餐廳,入面同出面簡直兩個世界,好似去左歐洲甘😊
Cheese fondue (四重芝士,牛肉)
青口很新鮮
薯仔牛仔肉超好食