1K
2024-05-28 43 views
👧🏻😋👅🍽✨得寶人氣拉麵店😎-🇯🇵 得寶地下就有拉麵店, 位置方便又平靚正, 主要有幾款拉麵同沾麵-🍜 魚介豚骨沾麵 $82海老沾麵 $88💯沾麵湯碗好深好厚, 食到尾都keep到好熱; 魚介豚骨好濃郁, 仲有好幾舊肥豬肉好鹹鮮, 海老湯有超多蝦仔勁鮮甜💯本身配灸燒叉燒, 有淡淡炭香, 油份燒完逼左出黎唔會覺得肥膩; 另外加左$20加配慢熟豚叉燒三塊, 好軟滑, 個邊有少少黑椒點綴返本身較plain既叉燒-🍡🍵小食 / 飲品✨夏天見到吧枱有SAGE宣傳品寫住「消暑消脂新選擇」太吸引, 有氣茶同冷泡茶都各叫左一款, 有氣蜜桃紅茶甜甜地, 加左氣更清爽, 桂花烏龍冷泡茶天然無糖但飲落有淡淡天然甜味, 排毒去濕岩晒我🤩✨章魚燒一份5粒過下口癮都唔錯
👧🏻😋👅🍽✨
得寶人氣拉麵店😎