2020-07-04
去過幾次令人驚艷的weekend brunch,今次試下佢地平日的lunch set, 雖然冇live brand, 食物和服務質素都keep住一如既往的水準👍🏻一坐低就送上bread basket, 3款麵包都非常煙韌可口,讓人一口接一口疫情關係冇左salad bar,改為一碟上比你鴨肝都煎得脆口,脂香感十足,Parma ham 配蜜瓜,蜜瓜較為淡我地其中一人叫多個pasta,waiter仲問我地會唔會share食,自動分開兩碟方便我地share😍松露汁長通粉😋Roast of the day -lamp chop, 有咬口得來又唔韌老公叫左beef short rib中規中矩,不得不提side dish的mashed potato都同樣出色,又香又滑甜品方面,waiter會推住一架甜品車比你揀兩款,可以既話我全部都想食😛St Honore cake 同拿破崙冇得輸👍🏻👍🏻加多$60仲有杯Prosecco 🥂呢個lunch set真心抵食
👍🏻
疫情關係冇左salad bar,改為一碟上比你
松露汁長通粉😋
St Honore cake 同拿破崙冇得輸👍🏻👍🏻