上次去澳南海岸見有好多野食,今次同阿妹去揾食,尋下寶,發掘下有咩好食嘅餐廳,今次從海邊出發,試左"Bistro La Baie"入到餐廳,環境好靚,設計好用心,坐得好舒服,服務好好,因為本身冇留意原來逢星期四有做生蠔嘅promote,就咁嗌完,個侍應即係提我地,即係抵左,又平左,又多左😍⭐️3 FRESHLY SHUCKED OYSTERS星期四推廣:50蚊即開新鮮生蠔3隻,好鮮味,有海水味,好抵食😋⭐️HOUSE PROSECCO星期四推廣:汽泡酒乙杯 $50,li個價錢,li個質素,好抵飲,易入口,同生蠔好夾⭐黑安格斯牛肉他他配酸麵包生牛肉入面本身已經有d洋蔥碎、鵪鶉蛋、芥末撈勻之後再放埋喺多士上面食食落牛肉甜甜地,酸麵包好軟身,我就好鐘意li款配搭😍,酸麵包嘅份量啱啱好,夠曬食生牛肉⭐️烤豬胛心肉雖然沙律只係伴碟,但係d沙律都好有誠意,沙律好新鮮,車厘茄好甜西班牙辣椒有少少辣,不過又幾好食重點項目:豬胛心肉好淋呀😋,好香豬味,太鐘意食la,真係未試過食豬係咁嘅感覺,一試愛上了😍薯蓉好滑,食落好香芝士味🤤

⭐️3 FRESHLY SHUCKED OYSTERS

⭐️HOUSE PROSECCO
星期四推廣:汽泡酒乙杯 $50
,li個價錢,li個質素,好抵飲,易入口,同生蠔好夾

⭐黑安格斯牛肉他他配酸麵包

⭐️烤豬胛心肉
薯蓉好滑,食落好香芝士味🤤

2025-02-20
$300 (Dinner)
  • 烤豬胛心肉
  • 安格斯牛肉他他