2024-09-18
位于尖沙咀, 餐廳好有復古玩味, 復古嘅皮梳化同埋懷舊嘅電話及唱機裝飾,打卡位好多, 重點7:30前happy hour 做緊所有飲品及酒全部半價, 超抵, 侍應有禮貌, 性價比極高, 值得推介.-香草莎莎醬焗牛油虎蝦 $148.0虎蝦超級大隻及彈牙, 啖啖肉, 莎莎醬內加有蕃茄粒再配埋火箭菜, 超惹味-四式什錦芝士薄餅138.0加上四種不同的芝士, 香濃的芝士香氣令人無法抗拒, 完全感受到新鮮原奶的鮮香口感、濃郁的芝士風味!仲要係簿餅底, 好正-White Wine - $98.07:30前做緊半價, 叫了Les Fantaisies de Capion我鍾意果味重D的, 所以叫了Les Fantaisies de Capion白酒, 杯中飄出甜甜的果味, 酒體中等至飽滿,豐盈活潑,果香濃鬱-Signature / Smoky Boulevardier $ 138.0用威士忌為基酒, 味道較濃, 加入了煙燻效果, 由侍應係客人面前演繹及講解, 視覺, 味覺, 嗅覺三大觀感, 令呢杯酒好有故事及層次-冰火朱古力軟餅 $ 78.0適逢朋友仔生日, 侍應好細心寫上生日的名字加上有煙火
-香草莎莎醬焗牛油虎蝦 $148.0
-四式什錦芝士薄餅138.0
-White Wine - $98.0
-冰火朱古力軟餅 $ 78.0
適逢朋友仔生日, 侍應好細心寫上生日的名字加上有煙火效果的蠟燭, 朋友十分驚喜, 布朗尼濕潤的口感, 朱古力味香濃, 配上雪糕及軟滑的忌廉, 好完美