2024-10-01 214 views
門口有個樓梯好復古feel,好適合打卡📸入到去有幸坐到窗邊梳化位,望住個海景食野,好舒服呀😍大勢蟹黃膏蛋包飯 - 上枱後店員會問我地要唔要影相,等我地影完再幫我地切開個蛋,蛋入面係滑捋捋既滑蛋,再淋埋蟹肉蟹黃膏一齊食,雖然好邪惡但好夾好鮮好好味🤤酥炸軟殼蟹塔塔醬漢堡 - 原隻軟殼蟹夾係中間,軟殼蟹炸到好酥脆,包一邊搽左牛油一邊搽左茄醬,配埋塔塔醬&蟹一齊食,又香又脆桂花烏龍布甸戚風蛋糕盛合 - 擺盤好有秋意,戚風蛋糕好鬆軟,桂花烏龍布甸有淡淡花香又唔好會甜,個底有啲堅果&焦糖脆餅一齊食好有口感秋夕山梨桃刨冰 - 份量好大,外層淋滿桃醬,前面擺左切片既山梨桃,唔會好甜,解暑一流二蕃甜薯牛乳 - 一次過試哂紫薯&蕃薯,紫蕃超甜所以味道比蕃薯突出,配埋牛乳一齊飲又滑又香