我想講我每次想食burger嘅時候,一定一定會諗到Burgeroom,因為每次食完都超級滿足😍基本上佢有好多burger我都食過😝今次食Burgeroom先發現,原來我之前嚟一直都冇影過相🤣因為佢一嚟到我就忍唔住即刻擺咗落口,今次終於控制到自己😆😆😆決定幫啲burger影吓寫真✨1 .黑松露芝士大烤菇煙肉牛肉漢堡套餐(跟餐直薯條)個包超足料🤣煎香咗嘅包面同包底,夾住充滿肉汁的牛肉,煎得啱啱好的煙肉,搭配十分juicy的大啡菇🍄‍🟫同黑松露醬,正!2. 墨西哥辣椒芝士牛肉漢堡套餐(跟餐直薯條)厚厚的牛肉漢堡,搭配惹味嘅墨西哥辣椒🌶️仲有burger 必備的芝士🧀、蕃茄、生菜🥬,再加上適量嘅醬汁,呢個配搭真係好好味🤤3. 香辣單骨雞翼配蜜糖芥未醬(8pcs)啱啱炸起的單骨雞翼,外面酥脆,入面仲好嫩同juicy,再加上蜜糖芥未醬,good!4.荔枝冰茶、忌廉(跟餐)荔枝冰茶入面有荔枝果肉碎,飲落好清新,好適合搭配漢堡,而且可以選擇甜度,適合唔鐘意太甜嘅我!如果想邪惡啲,可以搭配汽水,汽水同burger真係一個好好嘅配搭🤣另外一定要提嘅係店員超Nice🥹而且好貼心,會留意你嘅需要,喺我哋食到成手

1 .黑松露芝士大烤菇煙肉牛肉漢堡套餐(跟餐直薯條)

2. 墨西哥辣椒芝士牛肉漢堡套餐(跟餐直薯條)

3. 香辣單骨雞翼配蜜糖芥未醬(8pcs)

4.荔枝冰茶、忌廉(跟餐)

另外一定要提嘅係店員超Nice🥹而且好貼心,會留意你嘅需要,喺我哋食到成手都係嘅時候,為我哋遞上濕紙巾,真係好感動❤️

誠意將Burgeroom推介俾都鍾意食burger嘅你❣️
2024-05-30