2024-10-24 79 views
Terrace in seaside又推出咗新產品喇😍當然要試吓啦😛仲要有我最愛嘅開心果添💚今次去返最近我嘅元朗分店,非常方便🥳開心果蜜糖窩夫超級吸引嘅開心果蜜糖窩夫😍淋上咗濃郁嘅開心果醬,加上大量開心碎碎,另外仲有蜜糖脆脆同杏仁🍯口感豐富😛窩夫外脆内軟🧇成個窩夫充滿開心果滋味😚烏卒卒墨汁八爪魚燉飯黑色烏卒卒嘅墨汁,加上鮮味嘅八爪魚🐙完美地融合喺香氣四溢嘅燉飯中🍚並充斥海洋嘅味道🌊八爪魚口感彈牙,墨汁燉飯creamy😛極度惹味泡菜八爪魚紫菜包飯將海鮮同泡菜作結合,係韓國本地經常會用作烹調嘅組合🥘八爪魚同泡菜醬帶嚟嘅口腔衝擊,為清淡嘅飯卷增添濃烈味道,辣辣地相當過癮🌶️人生迷芒的芒果沙冰鮮甜嘅芒果沙冰🥭夠晒透心涼🧊上面有大大塊芒果,成杯沙冰都充滿芒果味道🥭濟州柑橘乳酸梳打分層嘅濟州柑橘乳酸梳打🍹賣相好靚😍香甜嘅柑橘加上酸酸甜甜嘅乳酸🍊味道清新🌿

開心果蜜糖窩夫

烏卒卒墨汁八爪魚燉飯