鄰近九龍灣地鐵站行幾分鐘就到. 呢間我食過唔止一次, 性價比高, 店員有禮, 所以新一年再約朋友來食. 新年期間推出了”黃金豬滿屋” 㝢意大家食完撈得風生水起, 超有意頭, 每天限量20隻, 都只是$178.0唔係唔叫呀. 豬手用自家製柚子啤酒醃製, 配上大量炸蒜, 十分香口, 皮脆肉嫩, 店長非常細心, 佢會把豬手切好分件, 每件豬手都連住豬皮, 外皮焦香酥脆, 豬皮脆到卜卜聲, 仲有酸椰菜解膩, 配埋冰凍既啤酒 1664 / Sapporo - $78.0/杯, 簡直是天生一對. 另叫了白酒煮法國藍青口配蒜蓉包$118.0, 青口隻隻都脹卜卜, 肥美鮮嫩白酒忌廉汁味道又香又滑,再配上蒜蓉包蘸汁同吃,滋味無窮。
所以新一年再約朋友來食.

白酒忌廉汁味道又香又滑,再配上蒜蓉包蘸汁同吃,滋味無窮。