2022-07-10
· 香蕉朱古力花生醬忌廉Croffle / $68如果慶祝朋友生日,可以事先打電話比餐廳要求喺甜品寫上”Happy Birthday”字句,而且擺盤會更加精緻🤣🥰Croffle即叫即整,食到一層層酥皮,唔會壓實晒,保留到口感香脆,香蕉同朱古力perfect match,花生醬忌廉帶微咸,味道冇咁單調,配搭有驚喜!推薦⭐️⭐️· 醉烤三黃雞 / $168三黃雞嘅三黃係指「黃羽,黃腳,黃喙」,三黃雞經過3天酒浸,再烤焗,上碟時已經聞到超香酒味,餐廳有手套提供直接手撕食用,但朋友好貼心幫我哋切好🤣雞肉食落口有淡淡酒味,皮脆肉嫩,好多油脂🥹,super juicy!!yumyumyum!! 另外會連埋一小碟烤雞流出嘅肉汁精華🥹用嚟點伴碟蔬菜食🙌🏻推薦⭐️⭐️⭐️· 蟹黃蟹肉意大利麵 / $148用日本蟹膏加入咸蛋黃醬製成,可惜蟹膏同咸蛋黃味都唔夠突出,味道偏淡,不過蟹肉份量幾多的。· 夜市粟米棒 / $58醬汁有少少花生醬味,幾惹味,如果粟米再甜啲更好。
· 醉烤三黃雞 / $168
· 蟹黃蟹肉意大利麵 / $148
· 夜市粟米棒 / $58
醬汁有少少花生醬味,幾惹味,如果粟米再甜啲更好。