2023-07-06
今晚去咗旺角福岡漢堡扒餐廳食飯,佢嘅CP值真係高到爆!佢嘅韓國石燒漢堡扒真係一級棒!我哋叫咗佢嘅兩人套餐Ver3 (芝士蛋蒜同牛漢堡扒兩份同埋月見味噌牛丼飯) ,只係$359!佢嘅和牛漢堡扒就濃郁啦!厚薄可以自己揀,熟O既程度又可以自己控制,煮到外脆內軟嘅口感真係好正。加上面頭啲拉絲芝士,味道更加鮮甜濃郁!同埋大蒜多多,好香好爽口,一啖口就唔會停!而套餐包埋既月見味噌牛丼飯,真係嚇親啊!份量超級大,可以食到3個人!牛肉、蘑菇、蛋黃同埋白飯,啖啖都好入味,唔會覺得膩!食完咁多野,都未夠!我哋又升級咗兩杯特飲,金橘檸特飲同西柚特飲!兩杯特飲份量又係真係非常多,估計有其他餐廳嘅2-3倍!絕對冇誇張, 可以睇圖片實物比例,應該係超過一升啦!兩杯特飲都真係好開胃,甜度岩岩好。 金橘檸檬特飲相對有少少甜,同埋用咗真檸檬,西柚特飲就啖啖都係西柚果味,有少少酸味,好正啊!總括而言,福岡漢堡扒餐廳真係好好啦!食物飲品都份量大,味道好,價錢又實惠。CP值一流!