2024-05-27 97 views
今日同朋友嚟到大圍嘅馬拉餐廳 捌哥‧馬拉籽,係大圍站行過去,大約5分鐘左右就到,位置好方便👍 而且午市套餐份量都多,仲跟埋飲品,以後嚟大圍食嗲嘢有多個選擇啦!✨肉骨茶大滲食馬來西亞菜,點少等肉骨茶呢~呢度嘅肉骨茶香濃之外,仲超級足料!有一字骨肉、腩肉、豬腳、雞腳、豬肚同豆卜等等,份量十足。腩肉入口嘅時候,啖啖都有肉骨茶嘅香味呀,唔會覺得肥膩呢😋✨娘惹喇沙喇沙湯底濃郁,材料豐富,麵底仲可以根據喜好揀油麵、米粉或者滲滲,夠晒惹味!✨我知你啦薄餅配娘惹咖哩雞薄餅柔軟煙韌,配埋有少少辣嘅咖喱汁,惹味香口,如果有多啲就正啦🤤✨老鼠粉深啡色嘅老鼠粉味道啱啱好,口感嫩滑,上菜個彈已經聞到好香,配埋炸蒜、蝦米、肉碎、魚乾同豬油渣,份外美味!✨咖央多士咖央多士香脆美味,食落外脆內軟,酥脆得嚟唔會太甜。
肉骨茶大滲
老鼠粉
✨老鼠粉
咖央多士
✨咖央多士
咖央多士香脆美味,食落外脆內軟,酥脆得嚟唔會太甜。
Type of Meal
Lunch