2020-11-06
其實買左好多次野飲,不過一直唔記得打食評大角咀新開既茶星人,佢同御守壽司同一個舖位,兩間都係良心舖,非常值得支持。我之前試過佢既手工芋泥烏龍鮮奶,啲芋泥多到嚇死人,望落成杯都係紫色,超足料!今次就試下黑洞朱古力,聽個名本身都諗唔到係咩,睇埋個英文名就知啦:Chocolate w/ Fresh Milk店員好有禮貌,問佢哋野都會好熱心咁答。舖頭整潔企理,大家可以望到佢哋整野飲既情況。好似可以Whatsapp落單,不過我冇影到個QR code。Menu黑洞朱古力我嗌左微糖少冰,平時唔係飲開太甜既朋友,都會建議嗌返半糖/少糖。飲落唔會太甜,朱古力味好濃好正,然後佢有啲一粒粒既朱古力粒,增加左唔少口感。最近仲有印花,3/5/8個印花都有現金discount,而且係可以跨區用既,唔會限住要同一間舖頭先用得返。非常值得支持既良心店,店員有禮貌,野飲高質好期待黎緊冬天會唔會有期間限定既新野飲
Menu
黑洞朱古力
非常值得支持既良心店,店員有禮貌,野飲高質
好期待黎緊冬天會唔會有期間限定既新野飲