2016-01-30
吃過三次,試過尖沙咀同旺角店。。都是尖沙咀店好味d....常常都排長龍。因此我都醒目!打電話book定6:15pm食!這餐韓國菜幾好食!三個女生叫兩餸其實都已經好飽架啦!點菜撞正係韓妹侍應,要用英文,不過其實指了餐牌都得,身體語言是國際性架嘛,哈哈! 蛋卷正,內有粉絲、青瓜、紫菜等等。最特别是上層的醬料,好惹味,令人停5到口,但已經飽左半個胃。 蜜糖咖哩烤雞🐔係食過最嫩的雞😍小妹5食得辣之唯一選擇!蜜糖味較重,咖哩味會少少地滲出來,但我5食咖哩都接受到!如果鍾意咖哩味重d的朋友,旁邊也附上一小杯自行加味!還有膠手套可以戴來食,幾貼心! 鯊魚特飲特别解辣!其實上述食物,我都覺有dddd辣,但這杯岩晒!我揀左無酒精,好像好飲d....鯊魚血是紅莓味的,酸酸甜甜。。其實我好想買走隻鯊魚架! ps..今次幫朋友慶生,外面帶來的生日蛋糕,是不會收切餅費的!
蛋卷
蜜糖咖哩烤雞🐔