2019-05-30 178 views
餐廳共有兩層 裝修古色古香 有一種好似穿越古代嘅感覺若果大夥兒聚餐 建議可以 book vip房, 只要消費滿$6800(大房) 有得打麻雀,單房$2800大至可以容納12-14位這裏是以川菜及私房菜為主打 落單係用平板電腦 非常方便而且圖文並茂 價錢清晰若果想食私房菜的話一個價錢人頭計 可以慢慢同餐廳職員詳談食物款式巴蜀香辣蟹(小)$368這個是餐廳的招牌菜 必食推介 味道是由廚師秘製的 出面根本冇辦法食到 味道惹味 香辣 不搶喉蟹肉新鮮 肉質相當紮實 而且鮮甜, 兩個人食嗌咗隻細嘅蟹 但係佢隻鉗已經有我手板咁大 淨係中間嗰嚿肉 已經填滿我成個口腔 大滿足水煮魚春魚鰾煲$168客人可以隨著自己嘅個人口味 選擇bb辣至到大辣都可以,濃烈又正宗的麻辣香味, 集合咗麻、辣、鮮、燙!魚鰾好重膠質 又厚又鮮嫩 鍋下仲有大量配料 包括蔬菜,大豆芽,紅薯粉,魔芋等…… 水煮汁根本就係成個菜式嘅靈魂 所有配料吸收曬湯汁嘅味道 個人愈食愈激動 個頭都開始想出汗 好味到停唔到口川味酸辣湯$48碗 味道酸酸咪咪又帶點微辣 是非常開胃的 而且餐廳落足料 有木耳絲,金菇絲,芋絲,鴨紅……口感一流 最鍾意木耳絲

餐廳共有兩層 裝修古色古香 有一種好似穿越古代嘅感覺

大至可以容納12-14位

巴蜀香辣蟹(小)$368
這個是餐廳的招牌菜 必食推介

水煮魚春魚鰾煲$168

魚鰾好重膠質 又厚又鮮嫩

川味酸辣湯$48碗 味道酸酸咪咪又帶點微辣 是非常開胃的 而且餐廳落足料 有木耳絲,金菇絲,芋絲,鴨紅……口感一流 最鍾意木耳絲嘅爽口感覺

全部菜色都又辣又惹味 開始食到個口已經有麻痺感覺 個頭仲開始想出煙添
呢個時候最好就係叫一碗解辣冰粉 食完即刻舒服曬 透心涼

呢度仲有酒類提供 不妨約埋三五知己來聚聚 美酒配佳餚是人生一大樂事唷