悅滿軒

House of Joy
2022-07-27 53 views
首先order咗十分新鮮嘅🦪生蠔6個, 可見每一隻都好大隻, 仲有很濃烈的海水味, 擠上檸檬汁更好味得難以形容,已是第二次來食, 見仍能保持質素實在可喜, 我會極力推介給拍拖情侶來食香辣蒜片🦪蠔肉白酒意大利粉蒜片的香, 加在稍辣的蠔肉上, 伴和滲著淡淡酒香的意大利粉夾著食, 香氣撲鼻而出,由於呢間特式法國餐廳正在推廣 Terrazas 依款葡萄紅酒🍷, 都特意order一瓶來慶賀我哋剛好拍拖已一週年今次要介紹嘅餐廳係位於荔枝角饒宗頤文化館嘅悅滿軒,主打法國菜。適逢4月17日係 World Malbec Day,餐廳就同 Terrazas 合作,推出Brunch Set 用以推廣依一款葡萄嘅紅酒🍷。Terrazas葡萄園擁有高海拔嘅優勢,以確保其紅酒既質素,同紅肉或燒烤嘅味道都好搭配。

香辣蒜片🦪蠔肉白酒意大利粉