黃金甲係佢地既其中一個火鍋湯底(要提早預訂) 落火鍋料之前,侍應會叫你一定要先飲個湯,因為個湯係滿滿既海鮮精華,我一開始就飲左兩碗🤪👍🏻飲完湯就可以食蟹🦀同埋落火鍋料🌽🥩🥓🧇----------------以下是推薦小食👍🏻👍🏻👇🏻🧚🏻玫瑰金磚這個真的每次黎都必吃! 外脆內軟既炸豆腐,仲係熱辣辣,點醋一流,記得趁熱食!🧚🏻椒鹽百花大腸都係點醋一流! 好香口👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻一圍檯每人夾一夾好快俾人清哂! 🤣----------------以下是推薦火鍋配料👍🏻👍🏻👇🏻🧚🏻海蝦 (超大隻同埋好新鮮)🧚🏻蟹籽墨魚滑🧚🏻手切牛同埋安格斯 (吃火鍋一定要點肥牛🥩呢間既牛肉好高質👀👍🏻)🧚🏻黑柏葉🧚🏻韭菜餃 (皮薄餡多👍🏻超推)海鮮濃湯黃金甲重慶雞煲玫瑰金磚午餐肉最後埋單
----------------
以下是推薦小食👍🏻👍🏻👇🏻
🧚🏻玫瑰金磚
🧚🏻椒鹽百花大腸
----------------
以下是推薦火鍋配料👍🏻👍🏻👇🏻
🧚🏻海蝦 (超大隻同埋好新鮮)
🧚🏻蟹籽墨魚滑
🧚🏻黑柏葉
🧚🏻韭菜餃 (皮薄餡多👍🏻超推)

海鮮濃湯黃金甲

重慶雞煲