2023-08-07 819 views
餐廳位置,我覺得比較隱蔽,我花了不少時間去找,終於找到了。當時感覺自己好幸運,不用排隊等位喎!不過,店內也剛好坐滿人,店員安排我坐店出面的特色木製枱,望住落雨中平台的小花園,同時也聽住後面gym𥚃嘅人係度舉啞鈴嘅聲和間唔中有 “huh” 咁聲嘅配樂🤣🧇 Oolong Tea Mochi Waffle with Oolong Tea Sauce and Passionfruit Ice Cream熱情果鳥龍茶麻糬窩夫 (HK$168).一上枱,其賣相已經係非常之吸睛的😍.牛奶麻糬係可以拉得高高的,口感煙韌、軟糯,配微脆內軟的厚窩夫,真的好正😋.伴碟有鳥龍茶醬、鳳梨果凍和熱情果雪糕,每一樣配窩夫一起食都不錯🍵 Hojicha Latte 焙茶鮮奶 (HK$50).其熱度和心心拉花,係下雨天的時候,暖住我心🩷.焙茶味香濃,順滑口感📌 提提你:.坐店外的座位要先到櫃枱點餐和先付費.此店有收加一服務費.如果有商場會員app,可以用收據上的code儲分

熱情果鳥龍茶麻糬窩夫 (HK$168)
.一上枱,其賣相已經係非常之吸睛的😍

熱情果鳥龍茶麻糬窩夫

🍵 Hojicha Latte 焙茶鮮奶 (HK$50)
.其熱度和心心拉花,係下雨天的時候,暖住我心🩷
.焙茶味香濃,順滑口感

📌 提提你:
.坐店外的座位要先到櫃枱點餐和先付費
.此店有收加一服務費
.如果有商場會員app,可以用收據上的code儲分
2023-05-07
$240 (Lunch)