呢隻片皮鴨好驚喜😱望住師傅切到爆晒汁,認真不得了🤤仲要塊麼麼皮薄過紗!大癲呀!講到京菜必食,除咗片皮鴨🦆仲有酸辣湯🌶️呢個酸辣湯又係另一驚喜之作!有麻辣味之餘,醋酸味亦都好突出!入面淡淡足料,絕對唔係開水溝稀嘅鼻涕😌如果人夠多,都推薦大家叫埋原條松子桂魚😋醬汁酸甜,魚身炸到鬆化香脆而乾爽,魚肉仲keep到滑身😉我哋每人食咗半條都唔覺膩😜甜品就推薦拔絲蘋果同高力豆沙香蕉🤩拔絲好高水準👍🏻食落口感爽脆分明而完全唔會痴牙🦷高力豆沙都做到好有空氣感☺️估唔到呢間新餐廳由頭食到尾都係驚喜❣️主打京菜但食物走平民價錢🤑大部份菜式都有得揀大/中/細份量🍽️人多人少都食到,真心推薦聚餐必去🎈
北京填鴨半隻

酸辣湯