2022-08-08 42 views
呢間喺火炭嘅日式火鍋放題真係好抵食🫶🏻食物質素高 環境又舒服😌星期一至四晚市嚟食放題就最化算 食盡兩個鐘 都只係$268!! 同朋友就揀左美國特選牛肩胛套餐🐮湯底有成十款咁多🤩我地就嗌左兩款免費湯底🆓一個清湯 一個泡菜湯😚清湯好清甜 泡菜湯就酸酸辣辣 兩款用嚟打邊爐就最適合不過🈴️🍲除左有超高質嘅美國牛肩胛 仲可以任食進口牛肉片🐮優質豚肉🐷雞腿肉🍗同海鮮🦐個人就最推介牛肉!!牛魔王一定可以擦餐勁嘅😌牛肉一淥就食得 兩款都好嫩滑❤️但當然牛肩胛一定正好多!!食落牛味濃郁好多 肥瘦比例更加適中 滑好多🤤
[IMG:https%3A%2F%2Fstatic5.orstatic.com%2Fuserphoto%2Ftemp%2Fb209b29e-c5de-4e2f-a82f-55b5dc855e9c.jpg]