今日同朋友行街嗰陣突然餓餓地,就諗住去食碗車仔麵啦!朋友推介我呢間環境簡單但質素一流嘅車仔麵店,唔試下可惜!🥢#醉香雞湯烏冬厚切午餐肉豆卜牛柏葉:呢個湯味道醇厚,酒香絲絲侵入口腔,烏冬Q彈有嚼勁,厚切午餐肉香口得黎唔肥膩,再配上豆卜和牛柏葉,新鮮又健康😋👍🏻🍢#青椒釀魚肉:城市中的青洲,新鮮的青椒配上海鮮魚肉,充滿了夏天的味道🌞鮮嫩嘅魚肉加上清新嘅青椒,口感鮮美,令人回味無窮。最後飲杯涼涼的凍奶茶,解渴又消暑,就算冷氣再強都唔怕😁❄️要講多句,呢間港式車仔麵店不單賣相好,佢個味更係出色,環境舒適又清潔,啲店員細心有禮👏🏻 一定再嚟!💕
最後飲杯涼涼的凍奶茶,解渴又消暑,就算冷氣再強都唔怕😁❄️