2021-07-23 867 views
一行五人等位有啲耐 但因為限聚令都冇辦法 我哋三人一台+2人一台嘅組合 中間有圍板 黐埋坐都唔得 啲嘢食唯有遞黎遞去啦 同埋佢有限時 但明明仲有半個鐘 就已經催我哋走 開晒聲叫我哋走 話出邊好多人等 但其實我哋未食完 啲員工都幾冇禮貌囉我哋叫咗酸菜魚 紅糖糍粑 涼拌土豆絲 干扁四季豆 水煮牛肉最值得講吓嘅係酸菜魚 好香好多魚好多酸菜但係唔知點解唔夠酸 但份量好多 上枱時望到好開心紅糖糍粑基本上都冇乜味 煙煙韌韌 口感唔錯涼拌土豆絲食到停唔到口 但其實佢都幾辣 同埋好多油 每夾一下都係成堆油放入口 但係涼浸浸都幾好食四季豆炒得好香好好味 另外個水煮牛都係好辣但係個牛嘅質地好滑 又係停唔到口今餐飯都幾抵食 價錢同食物質素性價比算高 只係服務態度差

我哋叫咗酸菜魚 紅糖糍粑 涼拌土豆絲 干扁四季豆 水煮牛肉

紅糖糍粑基本上都冇乜味 煙煙韌韌 口感唔錯