2025-01-20
大角咀新沙洞大排檔🇰🇷奧運站B出口行5-6分鐘就到達啦🦀 新沙洞招牌醬油蟹拼盤配紫菜拌飯 $298 (優惠$198)唔喺間間韓國菜餐廳都有醬油蟹可以食到 今次嚟當然要一試店員話佢哋嘅醬油蟹喺用韓國最高級嘅延平島膏蟹拼盤一共有一隻醬油蟹同四隻醬油蝦 味道鮮甜 一啲都唔腥 又唔會太咸 蟹膏蟹黄又多 果然喺「白飯盜賊」🧀芝士鐵板辣炒年糕雞 $168拉絲嘅芝士配年糕 再加上香嫩嘅辣炒雞排 冬天食簡單喺一流 🍖新沙洞炸雞半份(柚子味)$95炸雞配柚子醬好match 而且雞肉好嫩 一定要趁熱食 最值得一提喺 佢嘅份量簡直喺驚人 🍹草莓牛奶配蜂巢特飲(二人份) $95非常打卡able嘅飲品 加上營養價值滿滿嘅蜂巢蜜 女士們必點今次我哋好早嚟食 7點前離座竟然仲有全單八折(逢星期一至五)再加上電話訂座 逢星期一至四全日 星期五六日7點前 可以享有醬油蟹優惠$198 CP值高🫶🏻
奧運站B出口行5-6分鐘就到達啦
唔喺間間韓國菜餐廳都有醬油蟹可以食到 今次嚟當然要一試