2024-03-28 479 views
蕃廚經過深水埗西九龍中心,行到肚餓記得八樓有美食廣場,揀咗好多間餐廳,飲諗咗好耐足之諗到食咩,就係食雞髀,老闆好好笑容招呼我,一路炸雞髀一路望住我打卡,任我影佢唔嬲,中舉起v字手勢笑,呢個時勢仲笑得出真係對食物好有熱誠!另外我想講8樓美食廣場嘅椅子同枱,設計上好唔方便輪椅人士,首先就係固定咗,無得移動,中間仲有第三隻腳唔知搞乜鬼,輪椅泊左又唔係,泊右又唔係,硬到飛起,拆咗佢啦!1.金沙美腿$35(9/10)炸雞髀就食得多,但加上鹹蛋真係未試過,鹹蛋黃壓碎連埋雞髀肉一齊食,雞髀肉肉質嫩滑多汁,唔會炸過龍,流沙黃嘅味道真係前所未有咁好味,鹹蛋同雞髀真係好夾,我仲同老闆講,叫佢試下加榴槤,咁樣仲邪惡,哈哈!2人總共價錢$36個人口味總評分:9/10@dragoncentremall地址:深水埗欽州街37K號西九龍中心8樓美食廣場57號舖Please follow me🙆‍♂️ @wheelchaireatinhongkong 如果鍾意我嘅分享,麻煩請follow我,仲有記得Like同Share!🙏🏻🙇🏻‍♂️#蕃廚 #西九龍中心 #美食廣場 #香港美食 #深水埗美食 #深水埗好去處 #hkig
蕃廚

1.金沙美腿$35(9/10)

2人總共價錢$36

個人口味總評分:9/10

@dragoncentremall

地址:深水埗欽州街37K號西九龍中心8樓美食廣場57號舖

#蕃廚 #西九龍中心 #美食廣場 #香港美食 #深水埗美食 #深水埗好去處 #hkig #hkboy #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfoods #hkfoodshare #dessert #hkdessertshop #food #hkfoodstagram #hkfoodpic #hkigfood #foodiehk #yummy #delicious #foodie #hkfoodieblogger #hkfoodies #wheelchaireatinhongkong

• 金沙美腿