2020-09-14
⚠️2019期間限定⚠️PIZZAEXPRESS X 新加坡名廚Justin Quek 推出嘅期間限定餐點同活動好吸引呀!😍1️⃣咖喱扁意粉配蟹肉醬煮到啱啱好「Al Dente」芝嘅肩意粉每條都掛滿香濃嘅咖喱汁,配埋忌廉芝士蟹肉醬,啖啖鮮味,啖啖大滿足!2️⃣參巴海鮮薄餅以參巴醬醃製過嘅雜錦海鮮,加埋Mozzarella,入口濃郁番茄同參巴醬味,配埋洋蔥、同青瓜粒,口感清爽唔會腻,令人食到一件接一件!3️⃣咖央麵包球Pizza Express嘅麵包球一直係我嘅最愛,估唔到配上新加坡特色咖央醬一齊食,甜甜地,風味更佳!4️⃣生啤酒 (Draught Beer)食Pizza又點少得清爽口感嘅意大利啤酒!快啲嚟同朋友一齊飲飽食醉啦!5️⃣美祿恐龍唔想飲酒?唔怕!一於試下🇸🇬 🇲🇾女士小朋友最愛嘅美祿飲品!美祿加上香滑美滑牛奶同煉奶,甜而不腻,香濃朱古力口感!
推出嘅期間限定餐點同活動好吸引呀!😍
1️⃣咖喱扁意粉配蟹肉醬
2️⃣參巴海鮮薄餅
3️⃣咖央麵包球
4️⃣生啤酒 (Draught Beer)
5️⃣美祿恐龍